Hidrotomia Percutània

   Es tracta d’una tècnica de tractament mínimament invasiva desenvolupada a Niça pel Dr. Bernard Guez  i que es basa en la mesoteràpia. La mesoteràpia es caracteritza per l’administració de microinjeccions de principis actius en poca quantitat, de manera repetida i en projecció a la zona a tractar. Tal com la va definir el seu creador, el Dr. Michel Pistor, “poc, poques vegades i localment”.

 

   L’Hidrotomía respecta aquests principis ja que les dosis dels principis actius són mínimes però amb l’afegit de que es dilueixen en quantitats molt més importants de líquid, (sèrum fisiològic) i gàcies a això es forma l’anomenat coixí d’hidrotomía a partir del qual la pell fa la distribució en profunditat cap els llocs adients.

 

   Podríem doncs parlar d’una mesoteràpìa a grans dilucions.

©Société Internationale dHydrotomie Percutanée

   En el nostre Centre principalment utilitzem l’Hidrotomía en el tractament de patologies derivades de l’artrosi i les localitzacions que més tractem son la columna vertebral (protrusions, hèrnies discals…) i les grans articulacions com ara els genolls i l’espatlla. I dins de l’Hidrotomía fem servir dues tècniques, la Mesoquelacío i la Mesoperfusió, tal com es pot veure en els següents vídeos.